Offerte arbodienst

Het ziekteverzuim verlagen binnen uw bedrijf vereist de nodige inspanning, waarbij u gebruik kunt maken van de expertise van een arbodienst. Als werkgever hebt u de keuze om de aanpak ziekteverzuim zelf ter hand te nemen met ondersteuning van de arbodienst. U kunt er echter ook voor kiezen om het verzuimbeleid geheel uit te besteden aan één van de arbodiensten. Voor beide opties ligt de weg vrij om een offerte arbodienst aan te vragen.

Offerte arbo diensten

Het is aan te bevelen om van meerdere arbodiensten een vrijblijvende opgave te ontvangen, zodat u de mogelijkheden met elkaar kunt vergelijken. Er zijn bijvoorbeeld arbo diensten, die landelijk werkzaam zijn. Dat is praktisch gezien handig als uw bedrijf verspreid over het land meerdere vestigingen heeft. Bovendien kan de werkwijze per arbo verschillen net als de visie op het ontwikkelen van verzuimbeleid en de manier waarop het terugdringen van ziekteverzuim vorm kan worden gegeven. Verder kunnen ook de kosten per arbo dienst variëren met betrekking tot aansluitkosten en facturatie per verrichting.

Hier wordt de mogelijkheid geboden om een offerte arbodienst aan te vragen, waarbij u van meerdere arbodiensten binnen 48 uur een vrijblijvend aanbod ontvangt.

Offerte arbodienst aanvragen

Om een passend aanbod te kunnen ontvangen, dienen er bij het aanvragen van een offerte arbodienst enkele vragen beantwoord te worden. Zo kunt u de keuze maken tussen het geheel uitbesteden van het ziekteverzuimbeleid of het verkrijgen van ondersteuning van de arbo. Verder is het van belang om te weten hoeveel werknemers er binnen uw bedrijf zijn. Op basis van deze gegevens kan er een eerste vrijblijvende offerte arbo worden verstrekt door verschillende gecertificeerde arbodiensten. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid de aanbiedingen met elkaar te vergelijken om vervolgens rechtstreeks contact op te nemen met de gekozen arbo.

Toelichting offerte arbo

Uiteraard hebt u na ontvangst van de offertes van gecertificeerde arbodiensten altijd de gelegenheid om een toelichting te vragen. De toelichting kan gegeven worden door de accountmanager van de arbodienst en door de degene, die uiteindelijk verantwoordelijk is voor de uitvoering van arbodienstverlening. Verder kan er in een gesprek overeengekomen worden wat de feitelijke diensten zullen zijn, die door u als bedrijf worden afgenomen en wat daarbij de exacte kosten worden.

Tags: , , , ,

Relative artikelen

B2B infos

Comments are closed.